dinsdag 20 augustus 2024

De thuisreis Deel 1

Inchecken
Vandaag gingen we terug naar huis en dat was inclusief twee maal overstappen. Een maal had ook gekund maar dan moesten we om acht uur 's ochtends vliegen en nu om tien  uur/ tel daarbij op dat we op dezelfde tijd thuis aan zouden komen dus had ik gekozen voor twee maal overstappen.

De start was gewoon prima te noemen, wakker worden, een hapje eten op onze kamer en de koffers in de auto stoppen ging van een leien dakje. Uitchecken uit ons resort ging zelfs nog vlotter en omdat het zaterdag was ging de korte trip naar het vliegveld ook zonder problemen. De auto werd ingeleverd bij Thrifty, de Visitor toll pas werd in de automaat gestopt en vervolgens staken we de weg over naar het vliegveld.

Daar gebeurde het eerste dingetje, net zoals op Schiphol werd mijn electronisch boarden geweigerd vanwege de fout in mijn geboortemaand. Net zoals op Schiphol werden we naar een balie gedirigeerd en daar werd alles netjes in orde gemaakt, lieten we onze koffers achter en passeerden douane en TSA op weg naar de gates. Daar trad dingetje twee op, ons vliegtuig had vertraging maar ook dat was geen enkel probleem omdat we hele ruimte overstaptijden hadden en tenslotte was het zover we vertrokken voor het eerste gedeelte van de reis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten