vrijdag 13 december 2019

Alweer een feestje

Het was alweer feest
Het einde van het jaar is feestjestijd en deze keer hadden we wederom een drie dubbele. De gezamenlijke verjaardag van de heer des huizes werd gevierd samen met die van hun twee zoons en dat betekende dat de vrouw des huizes erg druk in de keuken was geweest.

De gasten werden dan ook met heerlijk voedsel (en drinken) verwelkomd en al gauw had ik een bord met kipsaté, loempia, som tam, rijst en nog wat andere dingen op schoot en was in diep gesprek met mijn buurman die twee jaar terug allerlei tips over onze vakantie had gegeven en waar ik aan vertelde wat we daarvan gedaan hadden. Tevens hadden we het over de komende vakantie naar Azië en wederom kreeg ik flink wat tips voor die trip.

De dames deden ondertussen een of ander spel dat veel hilariteit (en geluid) produceerde en dus trok een aantal van de heren zich terug in het tuinhuis om naar goede muziek te luisteren onder het genot van een biertje en sigaretten voor de rokers. De avond vloog voorbij en zo langzamerhand was het tijd om naar huis te vertrekken voor diegenen die de volgende dag weer vroeg op moesten en daar behoorden wij ook toe dus we namen afscheid van de andere gasten en bedankten de gastheer en vrouw voor een erg gezellige avond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten