zondag 24 december 2017

Subliem

De keuken
Vrijdag was het weer tijd voor spijs en film en dat begon deze keer bij Subliem. Dit kleine en huiselijk restaurantje kookt met uitsluitend biologische producten en kwam warm aanbevolen dus dat gingen we eens proberen.

We bleken de eerste gasten te zijn en werden een warm welkom geheten en zaten al gauw aan een prosecco met warm brood en kruidenboter de kaart te bestuderen. Aangezien we niet heel veel tijd hadden gingen we niet voor het drie gangen menu maar hielden het bij twee. Vitello tonato en zalm voor de een en kreeftensoep en Aberdeen steak voor de ander. De voorgerechten arriveerden vlot, gebracht door de chef en waren werkelijk prima van smaak, niet op af te dingen. Bij de hoofdgerechten werden netjes twee glazen goed bijpassende wijn geschonken en zowel steak met de rode wijn en port saus, de aardappeltjes in de schil en de groenten (boontjes, paprika en nog het een en ander) waren top. Na espresso en cappuccino verlieten wij het inmiddels goed gevulde Subliem voor het film gedeelte van de avond maar die zou zijn best moeten gaan doen om het eten te overtreffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten