dinsdag 21 juni 2016

Vaderdag

De bazin
Het beloofde goed weer te worden voor Vaderdag daarom had ik besloten dat we best wel konden gaan BBQ'en op de nieuwe Weber van mijn vader. Aangezien mijn zusje vroeg weg moest zouden we om vijf uur aan de maaltijd beginnen dus was iedereen rond vier uur aanwezig.

Het weer begon toen net lekker te worden dus het was heerlijk toeven in de tuin waar de bazin wantrouwig naar al die mensen keek die zich in haar domicilie begaven. Maar met een genadig hoofdknikje werden we toegelaten en konden we genieten van een wijntje en een knabbeltje. Maar daarna werd het toch echt tijd voor de BBQ waar hamburgers, speklapjes, zalm, spare ribs, worstjes en kip in vlot tempo op de kooltjes gelegd werden. Daarbij was er stokbrood met kruidenboten en een door mijn zuster gemaakte pastasalade dus eten was er meer dan genoeg. Daarbij was er een lekker wit wijntje dus de avond verliep voorspoedig. Lekker eten, lekker drinken en goed gezelschap in een heerlijk zonnetje wat kan een mens zich nog meer wensen. Na dessert en koffie was het weer tijd om huiswaarts te gaan en we namen dan ook afscheid van mijn ouders na een heerlijke Vaderdag. Het was prima weer geweest en daar hadden we optimaal van geprofiteerd met heel veel dank aan de weergoden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten