donderdag 9 juli 2015

Zuidam

Fish and chips (en bier)
Maandag ging ik samen met een ex collega uit eten en, gezien het mooie weer, was onze keuze op Zuidam gevallen. Dit restaurant heeft een mooi groot terras met uitzicht op de Spaarne en toen we arriveerden zaten er al aardig wat mensen. We namen plaats aan een tafeltje en bestelden, op aanraden van  de ex collega, een rosé.

De wijn en de kaart arriveerden vlot, het opnemen van de bestelling daarentegen duurde en duurde, ondanks pogingen om onze serveerster naar ons toe te lokken. Toen ik een van de serveersters aansprak kreeg ik te horen dat we de kaart dicht hadden moeten doen. Niet echt klantvriendelijk maar goed.

We bestelden brood van de molen, hij nam de kipsaté en ik ging voor de zwaardvis met risotti. Erbij werden heerlijke frietjes geserveerd en we namen er een Adriaan wit van Jopen bij om te drinken. Het eten arriveerde vlot en was werkelijk verrukkelijk, Na afloop cappuccino en espresso en tegen de tijd dat het wat koeler begon te worden omdat de zon langzaam verdween, verdwenen wij ook bij Zuidam na een voortreffelijk diner.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten