donderdag 14 mei 2015

Omweg

Doorrijden kon niet meer
Toen ik dinsdag naar mijn werk reed ging alles gemoedelijk tot de laatste meters. Ik reed op de dreef naar mijn werk nam de rotonde en zag een agent en een lint dat de doorgang naar kantoor blokkeerde. Het enige dat ik kon doen was terugrijden en mij verwonderen wat er op de dreef gebeurd was.

Ik reed een stukje terug en zette mijn auto aan de kant om mijn navigatie in te schakelen. Deze bied namelijk de optie om bepaalde wegen te blokkeren en zo werd ik via allerlei sluipwegen om de blokkade heengeleid naar de havenkom vanwaar ik de route naar mijn werk weer kon inzetten. Eenmaal op mijn werk aangekomen moest ik uiteraard uitzoeken waar de afzetting vandaan kwam en het bleek dat een of andere sukkel besloten had om zijn auto tegen een boom te parkeren. gelukkig heb je tegenwoordig erg slimme navigatie apparatuur zodat zelfs richtingsgestoorden als ik nog steeds op de plek van bestemming kunnen komen want anders had het een flinke tijd geduurd voordat ik de werkdag had kunnen beginnen.

1 opmerking:

  1. Nou......ik weet niet of je het "een of andere sukkel" moet noemen, als de bestuurder achter het stuur onwel is geworden, daardoor de macht over het stuur verloor en met een trauma helikopter levensbedreigend gewond afgevoerd is.......

    BeantwoordenVerwijderen