woensdag 27 mei 2015

Meatpacking district

Highline park
De middag gingen we naar een van de nieuwere hip en trendy buurten van new York en wel the meatpacking district  waar vroeger de grote slachterijen gevestigd waren. We begonnen met een wandeling over the highline park, een oude spoorweg boven de stad die nu tot een stadspark was verbouwd.

Na dit erg mooie stukje stadspark wilden wij gaan eten bij Chelsea market maar dat was het toch niet helemaal. Wij wandelden dus wat door de omgeving en de keuze viel op Mexicaans restaurant Dos caminos, waar wij buiten een tafeltje kregen. Onder pushen van de erg assertieve ober gingen wij (uiteraard Dennis niet) voor een Margarita, die Frank niet te zuipen vond. Deze werd trouwens door de ober netjes van de rekening gehaald, de service in Amerika is echt wat anders dan in Nederland. Het eten was niet slecht maar de prijs was er ook naar, New York is toch een stukje duurder dan de rest van Amerika.

Na de maaltijd wilden we nog wat gaan drinken bij Hogs and heifers maar aangezien we daar gecard werden en Dennis geen id bij zich ahd keerden we terug naar het hotel. Er was een flinke party aan de gang in de rooftop bar en de muziek stond flink hard maar na een vermoeiende dag had ik daar weinig last van en al gauw viel ik in slaap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten