zondag 10 mei 2015

BBQ

Het was schitterend weer
Donderdag werd ons eigenaarschap van het bedrijf gevierd met een BBQ. Tegen vijf uur begonnen de geuren van de BBQ zich door het pand te verspreiden en begaf iedereen zich richting kantine waar de muziek al stond te spelen. Er stond een buffet klaar met salades, sauzen en brood en de dames en heren van de BBQ waren druk bezig schalen met vlees en bis te vullen (het was duidelijk niet voor vegetariërs bedoeld).

Na een korte speech van de CEO was het tijd om aan te vallen en ik kan niets anders zeggen dat dat de kwaliteit van het vlees en de vis, geleverd door Perrier's BBQ centrale, uitstekend was.  Voeg daar aan toe dat het zonnetje was gaan schuinen en we heerlijk in de buitenlucht van al het lekkers konden genieten en je begrijpt dat de sfeer prima was. Kortom een betere start konden wij ons niet wensen voor onze nieuwe toekomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten