maandag 18 mei 2015

Craft & Draft

Een indrukwekkende opstelling
Zaterdag had ik met een van mjn beste vrienden afgesproken om het nieuwe biercafé craft & draft uit te proberen. Craft & draft is gevestigd op de overtoom en heeft veertig verschillende bieren op tap, nog veel meer bieren op de fles en je kunt de tapbiertjes ook nog in Gorwlers (plastic literflessen) literflessen mee naar huis nemen..
Tegen kwart over vier betraden we een vrijwel leeg (kennelijk het thema van het wekend) café waar meer personeel dan klanten (drie samen met ons) aanwezig was.

Met behulp van het vriendelijke personeel zaten we al gauw achter ons eerste biertje, een Italiaan met de mooie naam blond.van brouwerij Extraomus. Een lekker fris bier om de middag mee te starten. Bij ons tweede biertje namen we een stukje kaas, de oude en de peperkaas en dat smaakte prima bij onze biertjes. Na een prettige middag eindigden we met een Thai Thai van lokale brouwerij Oedipus en we waren het er roerend over eens dat het best wel een leuk concept was maar dat het het niet kon halen bij 't Arendsnest, een van de andere zaken van deze eigenaar. Mochten we weer zin hebben in een bezoek aan een van zijn zaken dan wordt het 't Arendsnest en niet craft & draft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten