donderdag 28 mei 2015

Central park

Ingang naar Central park
De zondag begon met een tien kilometer loop door Central park door de drie sportievelingen terwijl ik uitsliep. We ontmoeten elkaar even buiten het park bij le pain quotidien voor het ontbijt. Hier waren de mannen vol van de ochtend run en ik moet zeggen dat ik er respect voor had een run van 10 kilometer op een best wel lastig parcours met deze temperatuur.

Na het ontbijt werd er een bezoek aan de allereerste apple store afgelegd gelegen op fifth avenue. Deze winkel is een glazen kubus boven de grond waar je via trap of lift kunt afdalen naar de grote winkel. De apple watch was nog niet verkrijgbaar dus zonder aankopen werd de winkel weer verlaten.

De terugreis naar het hotel ging via de Roosevelt Island tram, een kabelbaan naar de officieuze zesde wijk van New Tork, Roosevelt island. Alhoewel ik van te voren had gezegd dit niet te doen vanwege mijn hoogtevrees trok ik toch de stoute schoenen aan en betrad de tram. In het begin hield ik mijn ogen dicht maar al gauw opende ik ze en ik was erg blij dat ik aan boord was gegaan want het was een leuk tripje met een fantastisch uitzicht. Na een kort bezoek aan het niet al te grote Roosevelt island keerden e terug naar hotel waar de sporters zich konden douchen na de inspanningen in Central park.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten