dinsdag 27 januari 2015

Energielabel

De diverse labels/
Afgelopen week kreeg ik een brief in een indrukwekkende envelop van een de rijksoverheid in de bus. Het ging over het energielabel van mijn woning. Ik kreeg het voorlopige label C uitgereikt en werd aangespoord om via een website een officieel label aan te vragen door gegevens over mijn woning in te vullen en, uiteraard, geld te betalen. Bij verkoop van mijn woning kon ik een boete krijgen als ik geen label had werd mij verteld.

Nu is dit label is een van de grotere overheids floppen van de afgelopen tijd en deze actie is alleen maar bedoeld om de flop wat minder slecht te laten lijken en om te zorgen dat er weer wat meer geld richting de schatkist gaat vloeien. Deze jongen gaat mooi helemaal niets doen. Als ik mijn huis wil gaan verkopen is dat het moment om eens naar een energielabel te gaan kijken. Dan pas en geen seconde eerder.

1 opmerking:

  1. Ik kreeg dezelfde brief, maar dan met een f label. Wat een bullshit, want er is helemaal niet naar het huis gekeken, maar alleen maar een algemene scan van de buurt. Dit is inderdaad een mooi stukje geldklopperij van de overheid. Kansloos!!!

    BeantwoordenVerwijderen