vrijdag 8 februari 2013

Eten en Drinken

De kipfilet met spek en geitenkaas
Deze donderdag was het weer eens tijd voor een gezellig avondje uit met collega's en ex-collega's. Met twee collega;s had ik afgesproken om eerst een hapje te gaan eten voor we richting de kroeg zouden vertrekken en we zaten te kijken wat het zou gaan worden. Zij hadden het idee om naar Onderweg te gaan maar ik was daar niet echt een voorstander van. Ik had daar een keer geluncht en vond het geen toppertje. We besloten dan ook om naar de havenkom te vertrekken. Het café waar wij vaak een borrel van het werk hebben maar waar je ook een hapje kan eten.

Het was rustig toen we aankwamen dus we hadden vlot besteld (1 kipsaté, 1 varkenshaas saté en 1 gegrilde kipfilet met spek en geitenkaas) en zaten met cola en spa rood te wachten op het voedsel. Welnu dat bleek prima te smaken en ik was dan ook erg blij dat we voor de havenkom hadden gekozen en niet voor onderweg. Daarna stapten we de auto in en reden naar Naarden om bij Demmers de andere deelnemers aan het avondje uit te ontmoeten. Algauw was iedereen gearriveerd en zat onder het genot van een Texels biertje (voor mij een winterbier) gezellig bij te kletsen over wat de afgelopen tijd gepasseerd was. Tegen negen uur was het tijd om op te breken en na een erg gezellige avond reed ik weer huiswaarts. Demmeren is en blijft een erg prettige gewoonte, mede door de mix van collega´s en ex/collega´s. Op naar de volgende editie.

1 opmerking:

  1. Ik kan je uit eigen ervaring (bezoek brouwerij afgelopen weekend) vertellen dat de biertjes op Texel nog beter smaken. Groet, Robbert

    BeantwoordenVerwijderen