zondag 3 februari 2013

Django unchained

Na de recorder aangezet te gebben stapten we in onze auto's om naar Cineworld in Beverwijk te rijden. De kaartjes werden aangeschaft en drinken en snoep werd ingeslagen zodat we goed bevoorraad de zaal betraden.

Na de reclame en diverse trailers (deze keer geen kreten van die moeten we ook zien) begon de film die, schrik niet, twee uur en drie kwartier zou gaan duren. Wel met pauze want daar doen ze in Cineworld nog aan. Dat betekende dat we ruim drie uur in de bioscoop zaal zouden zitten. Welnu dat was helemaal geen straf want waar ik de latere films van Quentin Tarantino niet meer zo goed vond als zijn eerdere films was Django een genot om naar te kijken van de eerste tot de laatste minuut. Het verhaal over een slaaf die premiejager wordt en op zoek gata naar zijn vrouw heeft alle bekende Tarantino kenmerken zoals schitterende dialogen, veel geweld en hommage's aan oudere muziek en films. Wat mij betreft een film die je gezien moet hebben in 2013, het liefst in de bioscoop maar als dat niet lukt dan is downloaden ook een optie.

1 opmerking:

  1. Ik ben benieuwd, ik sla de bioscoop even over, even een te lange zit (en ik ga alleen met Frank, Simon en jou of met Daan en Jeroen naar de bioscoop :-)).

    BeantwoordenVerwijderen