woensdag 10 augustus 2011

Nook

Meestal loop ik redelijk voorop met elektronische hulpmiddelen. Zo ben ik al lange tijd geleden overgeschakeld van het hebben van cd's naar het afspelen van mp3's. Eerst via mijn pc en later via iPod en iPhone. Ook het kopen van dvd's doe ik (bijna) niet meer. Downloaden en naar gebrande kopieën kijken was wat ik de afgelopen jaren deed maar pas met het overlijden van mijn dvd speler gaat de overstap naar een popcorn komen zodat ik afscheid kan nemen van fysieke films.

De stap die ik echter nog steeds niet gezet heb is de overstap naar een e-reader. Ik heb nog heel veel boeken in huis en die nemen flink wat plaats in. Nu ben ik al een tijdje geleden begonnen met het downloaden van zogenaamde e-boeken maar ik doe er nog niet erg veel mee. Inmiddels ben ik echter druk om heen aan het kijken en de kogel is (bijna) door de kerk. Er gaat een e-reader komen om afscheid te nemen van de volgende grote stapel in mijn huis, boeken. Nu nog een goede oplossing voor comics en stripboeken en ik ga echt ruimte over houden.

1 opmerking:

  1. Wij zijn ook door onze knieën gegaan en een Sony ereader aangeschaft. Geen stapel boeken meer mee op vakantie maar keuze uit 236 boeken op de reader. Vol in de zon lezen? Geen probleem. Alleen in het donker een lichtje nodig. Laat die nou in de cover zitten :) Onze Sony ereader bevalt prima. Maar voor de comics en strips heb je toch meer aan een ipad.Die zijn in allemaal wel in PDF formaat te vinden.

    BeantwoordenVerwijderen