maandag 10 januari 2011

Sportverzadiging


Afgelopen weekend was de EK schaatsen voor dames en heren. Het feest begon op de vrijdag en eindigde op de zondag. Normaliter kijk ik alles wat ik kan kijken en houd via het internet bij hoe het loopt als ik geen tv kan kijken. Deze keer kwam ik er via de website van nu pas op de vrijdag achter dat de EK aan de gang was. Toen ik de tv aanzette was de nabeschouwing van de dag al bezig. Nu ja niet getreurd dacht ik dan ga ik zaterdag en zondag wel kijken.

Welnu het eindresultaat was dat ik geen minuut live schaatsen heb gezien en de einduitslag via datzelfde nu op de zondagavond pas zag. Kennelijk is dit het 2e sportevenement dat voor mij heeft afgedaan. Nadat enige jaren geleden de tour de France mij minder interesseerde (de oorzaak hier was het stoppen van het jaarlijkse tour spel op mijn werk samen met alle dopingschandalen) is nu kennelijk ook de EK (en WK) schaatsen aan het dalen op mijn interesse lijst. Het enige verschil met vorig jaar is dat Sven Kramer niet meedoet en kennelijk is dat genoeg om te zorgen dat ik niet kijk. Gelukkig begint de 2e helft van de voetbal competitie bijna zodat ik weer kan genieten van de verrichtingen van ons aller Ajax.

1 opmerking:

  1. Ik kan het alleen maar onderschrijven, ik heb er eerlijk gezegd ook ongeveer nul van gezien. Maar ja, zullen we echt iets gemist hebben??

    BeantwoordenVerwijderen