Deze dag was onbedoeld een soort reünie geworden. We hadden besloten om niet in de bedrijfskantine te lunchen maar een broodje bij de slager in het dorp te halen. Uiteraard stelden wij een ex-collega die inmiddels bij een partner werkte op de hoogte en ook hij besloot om langs te komen en even bij te praten. Zo stonden wij gevieren onder het genot van een broodje bal (voor de een met honing mosterd saus voor de ander met kebab saus) de afgelopen weken door te nemen en maakten meteen een afspraak om op 11 december onze gezamenlijke tapas avond in te plannen.
Na het werk was het naar een andere afspraak in Naarden. Het was bockbier tijd en dat moest in Demmers uitgeprobeerd worden, Begon het befaamde Demmeren ooit met vier personen, na een onstuimige groei (er waren toen meer dan 15 mensen aanwezig), zitten we nu weer op het start getal van vier. Drie van de vier waren er vanaf dag een bij, de vierde is een latere toevoeging. Ondanks het kleine gezelschap was het genieten van het bockbier van brouwerij het IJ en de dop pinda's die voor een mooi krakend tapijt onder je voeten zorgen. Ook hier was een oud collega die inmiddels alweer enige maanden bij een concurrent van ons werkte en ook met hem werden de afgelopen maanden doorgenomen. Tegen half negen werd het echter tijd om huiswaarts te keren en nam ik afscheid van de andere drie die er nog wat extra tijd aan vast knoopten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten