dinsdag 26 oktober 2010

De après whisky avond

Het was tijd geworden om een hapje te gaan eten en dat betekent richting de zeedijk vertrekken. Deze keer besloten wij echter halverwege te stoppen om onze magen te gaan vullen bij een van de beste Thaise koks in Amsterdam, namelijk de chef kok van de butterfly. We arriveerden voor zessen en dat bekende dat er nog meer dan genoeg plek was en wij zetten ons dan ook neder op een van de tafeltjes aan de zijkant. We hadden behoefte aan voedsel na de whisky proeverij maar waren uiteraard niet uitgehongerd. Dat leverde twee hoofd gerechten op een maal kip met ananas en een maal een pittige visfilet. De maaltijd smaakte prime en deed mij alvast vooruit kijken naar de twee weken met voortreffelijk eten die Azië mij ging bieden. Na het eten voerde onze wandeling voor de spijsvertering ons naar de zeedijk en om precies te zijn naar het elfde gebod. Hier werd een bockbier, palm en donkere leffe gedronken onder het napraten van de proeverij en het vooruitblikken op het bockbier festival dat volgende week gehouden wordt. Hierna was het tijd om afscheid te nemen en een einde te maken aan een gezellige en lekkere zondag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten