maandag 9 oktober 2017

Stern center

Droevig weer
Aangezien het conform de voorspellingen inmiddels was gaan regenen werden het indoor activiteiten en wel shoppen in het overdekte winkelcentrum dat midden in de stad lag. Al gauw splitsten we ons op en gingen mijn vriendin en ik na diverse winkeltjes betreden te hebben het grote warenhuis van het winkelcentrum in. Hier sloeg zij, uiteraard, meteen het pad naar de cosmetica in maar de prijzen waren niet dusdanig interessant dat er, behalve wat lip balsem en uiteraard mij onbekende biertjes, niet veel aangeschaft werd.
Haar dochter was echter ook bijna jarig en daar moest dus wel een serieus cadeau voor gekocht worden en dat gebeurde dan ook twee deuren verder.

Omdat het nog steeds regende besloten we ook om terug te keren naar het hotel maar dat bleek lastiger dan gedacht. De wandeling van dik twintig minuten zagen we niet zitten met dit weer dus werd er naar een taxi gezocht. Aangezien we in een autovrije zone zaten werd dat lopen maar beide standplaatsen die vlakbij lagen bleken erg weinig (geen dus) taxi's te bevatten. Na wat heen en weer geapp probeerden we het aan de andere kant van het winkelcentrum en daar bleek nog een taxi aanwezig te zijn die ons snel naar de warmte van ons hotel bracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten