vrijdag 20 februari 2015

Suvarnaphum

De hoofdgerechten
We keren weer terug naar afgelopen zaterdag want die dag was nog niet ten einde. Na het middagje Haarlem was het tijd om de activiteiten in Amsterdam voort te zetten en wel met een maaltijd. Ik was sinds de wisseling van eigenaar hier niet meer geweest en wilde wel eens weten hoe het eten nu smaakte.

Aangezien we die avond nog naar de bioscoop moesten hadden we om zeven uur gereserveerd en netjes op tijd zaten we aan tafel in een afgeladen zaak. Qua drukte deed Suvarnaphum het in ieder geval goed. Ook qua eten verwachtte ik dezelfde kwaliteit want alhoewel het bedienend personeel volledig gewisseld was zag ik in de open keuken nog steeds dezelfde kok aan het werk. De kaart bleek dan ook weinig veranderd te zijn en we gingen als voorgerecht voor de tom yam kha (toch wel mijn favoriete soep) en een variant van de som tam, deze was namelijk met spitskool. Als hoofdgerechten deelden we varkensvlees in rode curry en tofu met cashewnoten en groenten. Zoals verwacht was alles uitstekend van smaak en ook de rekening was prettig te nomen. Inclusief koffie, thee, twee spa rood, twee spa blauw en fooi waren we €60 armer geworden, een prima prijs voor een prima maaltijd met erg vriendelijke bediening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten