donderdag 5 februari 2015

Dorint

De bar
Wij waren netjes om zes uur in het hotel, een Dorint met vier sterren, maar de buschauffeur had problemen met de route en kwam veel later aan. Gelukkig konden we wel meteen inchecken en naar onze ruime kamer gaan.

De bus kwam kwart voor zeven en aangezien het diner om zeven uur gepland stond had de rest van de groep heel krap tijd. Het diner was een buffet dat niet slecht was maar zeker niet goed te noemen. Er was soep, zalm, rund groenten, pasta, ijs en kaasjes en uiteraard was er goede wijn en goed Duits bier bij dus ik had zeker genoeg te eten.

Daarna namen wij onze intrek in de bar waar we de die middag in de supermarkt ingeslagen zoutjes op tafel zetten en bier bestelden (er waren mensen die wat anders namen). vervolgens kwamen de kaarten op tafel en was het tijd voor een ouderwets potje ezelen. Tegen een uur of negen begonnen er echter mensen af te vallen want de dag wintersport was ze niet in de koude kleren gaan zitten. Met zijn vieren bleven we achter voor een laatste rondje maar toen was het dan ook tijd om te gaan slapen want de wintersporters moesten de volgende ochtend al weer vroeg vertrekken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten