dinsdag 3 februari 2015

De brabander

Er lag in ieder geval genoeg sneeuw
Eenmaal aangekomen in Winterberg bleek het een gekkenhuis te zijn. Alle parkeerplaatsen stonden vol en het was stapvoets over de weg rijden. De bus bleek nog flink in de file te staan dus wij reden een stukje verder naar een Lidl zodat mijn reisgenoot wat flessen Roodkapje kon in slaan. De bus was inmiddels gearriveerd en we reden naar de Brabander om daar een collega op te halen die met ons mee zou gaan.

Omdat de navigatie wat kuren vertoonde gingen we eerst een flink stuk de verkeerde kant uit en al met al duurde het wel een tijdje voor we bij het hotel waren. Parkeren bleek onmogelijk te zijn in het gekkenhuis dat Winterberg heette. Ik zette de wagen tenslotte maar half in de sneeuwberm op de doorgaande weg en mijn maat betrad de feesttent om mijn collega te zoeken. Dat lukte hem niet best maar haar zoon was naar buiten gelopen en had mijn auto gezien. Zij zou over een minuut of tien naar ons toe komen en na die tijd zaten we dan gedrieën in de auto om wat leuks te gaan doen.

1 opmerking:

  1. Je gaat me toch niet vertellen dat je in Hotel De Brabander hebt moeten overnachten? Echt denk ik de allerslechtste ervaring die ik qua reizen heb meegemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen