zondag 22 februari 2015

Amerika

Er was ook een lekkere en gezonde salade
De kalender draait terug naar vorige week zondag alwaar ik een bezoek bracht aan een ex-collega en zijn gezin. De reden was dat zij afgelopen zomer een rondreis door Amerika hadden gemaakt en door mij van een aantal tips waren voorzien. In de middag arriveerde ik en een andere collega dan ook om foto's te zien, video's te kijken en van een heerlijke maaltijd te genieten.

Na bijpraten over de normale gebeurtenissen was het tijd voor hun vakantie avonturen en ik vond het erg leuk dat zij Amerika, wat bij lange na niet bovenaan hun lijstje hadden staan zo leuk vonden dat ze weer terug wilden keren. Dat doet mijn hart als Amerika junkie dan weer ontzetten goed. Hun trip was door het zuidwesten gegaan met uiteraard bezoek aan diverse parken en steden en bij diverse foto's kon ik vrolijk uitroepen, daar ben ik ook geweest. De filmpjes gingen voornamelijk over de parken en een aantal daarvan wil ik na het zien daarvan ook gaan bezoeken.

We sloten de dag af met een maaltijd bestaande uit polenta met een rundgerecht en een heerlijke verse salade, uiteraard begeleid door een goed glas wijn. Na de koffie vertrokken wij tenslotte na een prima bestede middag en avond. Nog een paar maandjes wachten en ik zit zelf in New York, de plek waar hun trip eindigde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten