donderdag 6 februari 2014

De slager

De nog betere keurslager
Ik her er inmiddels een gewoonte van gemaakt om met mijn twee directe collega's minimaal een keer in de week buiten de deur te gaan lunchen. Aangezien ik tegenwoordig wat gezonder leef valt de keuze vaak op klassiekers als Bakker Bart of Subway maar soms komt er iets anders uit de bus. Zo wilde een van mijn collega's naar de slager en dan niet mijn slager maar naar een andere die tegenover de Bakker Bart zat. Op de etalage stond dat zij wereldberoemd in Almere waren en ook hadden zij veel prijzen voor hun eigengemaakte producten gewonnen.

Zo arriveerde wij daar voor de lunch en mijn collega bestelde er HET slagersgerecht een broodje bal, en in zijn geval met satésaus.Dat bleken ze niet te hebben en de ballen waren zelfs koud en niet warm. De teleurstelling droop van het gezicht van mijn collega af en zonder eten verlieten wij dan ook de slagerij om aan de overkant van de weg iets bij Bakker Bart te halen. in mijn geval een meergranenbroodje met zalm, tomaten, komkommer en sla en in zijn geval een saucijzenbroodje en nog een warme hap. Mochten we nog een keer naar de slager gaan dan wordt het wederom de mijne!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten