zondag 17 april 2011

Shoppinglist uitgebreid

De shopping list voor Amerika is al enige tijd aanwezig op het blog en inmiddels komt de eerste uitbreiding er aan. Geen spullen voor mezelf maar vrienden en familie die diverse bestellingen hebben geplaatst die ik voor ze mee moet nemen. Als eerste is daar uiteraard de koelkast magneet voor mijn moeder, deze keer uit Miami. Vervolgens voor een vriendin een stel hoge wit lederen allstars, maatje 8. Mijn nichtje wenst een paar classic mini uggs, in de kleur chestnut en maatje 8.5. (Hier kun je dus uit concluderen dat mijn nichtje op grotere voet leeft dan mijn vriendin).

Daarnaast zijn er enkele nog niet gespecificeerde ensen. Zo moeten er voor mijn neefje nog een paar shirts (het liefst Tommy Hillfiger) komen maar ik moet nog te horen krijgen of het om polo's of t-shirts gaat en wat de maat, het type en de kleur moet zijn. Verder schijnen mijn neefje en nichtje beiden ook nog een blackberry hoesje te wensen dat alleen in Amerika te krijgen is maar ook daar heb ik nog niets over gehoord. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

1 opmerking:

  1. Dat wordt een extra tas meenemen :-). Ik ben benieuwd hoe je aan de douane gaat verklaren dat je altijd een paar dames uggs mee op vakantie neemt....

    BeantwoordenVerwijderen