zaterdag 24 maart 2018

Op visite

Lekker soepje
Zaterdag hadden we het erg makkelijk want we hadden afgesproken om bij vrienden in Velserbroek te gaan eten en om een uur of vier stapten we dan ook in de auto voor het ritje van nog geen half uur. Het was weekend dus file's en andere obstakels waren er niet (alhoewel het tegenwoordig nooit meer stil is op de Nederlandse wegen) en we arriveerden dan ook netjes op tijd op de Grote Buitendijk.
Algauw zaten we binnen met eerst koffie en thee gezellig te kletsen maar daarna kwam er wijn, toastjes en nootjes op tafel maar de dame des huizes was wat minder aanwezig want die was druk aan het kokkerellen om ons straks van allerlei lekkers te gaan voorzien.

Terwijl zij bezig was hadden we het ondertussen over de film waar we naar toe wilden (Tomb raider) en het bleek dat ik de enige was die naar de 4dx voorstelling wilde, de rest was een watje en wilde naar de "normale voorstelling". Ik kon mijn teleurstelling echter snel achter mij laten met een heerlijke broccoli, courgette soep met spekjes gevolgd door een risotto met veel groenten ter afsluiting een heerlijke tiramisu. Tegen een uur of negen keerden we weer huiswaarts maar wel met de belofte dat het de volgende keer bij ons was want het was een erg gezellige avond geweest die zeker een vervolg verdiende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten