zaterdag 19 december 2015

Salsa shop

Burirto en Nachos
Voor het eerst in lange tijd was ik weer eens met Dennis wezen lunchen en de keuze was deze keer gevallen op een nieuw concept de salsa shop. Hier bestel je in enkele eenvoudige stappen je taco's of burrito, kiest je vulling, saus en extra's en in no-time zit je met een vers bereide Mexicaanse maaltijd aan tafel waarvan alles vers is en het vlees niet uit de bio industrie komt maar natuurlijk opgevoed is.

Mijn keuze viel op een burrito met pittig suddervlees, mais, sour cream, mais, kaas, tomaat kortom the works. Als salsa koos ik the fiery yellow habanero waarbij ik de waarschuwing kreeg dat die best wel heel erg pittig was maar ik besloot het erop te wagen. Een bakje taco chips en een echte Mexicaanse soda, Jarritos met Guava smaak en ik was er klaar voor. Als instructies kregen we me de in zilverpapier verpakte burrito aan de bovenkant open te maken en om genoeg servetjes mee te nemen want het ging messy worden.

Eenmaal gezeten werden de burito's geopend en de tanden erin gezet en alle voorspellingen kwamen uit, het was lekker, mijn salsa was inderdaad heet en we kwamen inderdaad niet met schone handen van tafel. Ik kan iedereen een bezoek aan de salsa shop aanraden maar adviseer je wel om voldoende trek mee te nemen want na deze lunch hoefde ik geen diner meer die avond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten