De burgers staan op het vuur |
Bij binnenkomst was het druk als altijd maar we wisten een tafeltje voor ons vieren te scoren en nadat zij eerst een verkenningsrondje gedraaid hadden was het tijd om dingen te bestellen. Het werd om te drinken witte wijn, rode wijn bier en water en als voedsel een plateau met humus van maza, bitterballen van de ballenbar, saté teriyaki en sushi van meneer temaki. Iedereen genoot heel erg van het eten en de gesprekken maar op een gegeven ogenblik was het tijd voor een tweede hapje. We deelden vis en soft shell krab mini burgers van le big fish met een tweede drankje. Daarna was het toch wel tijd om voor de eerste keer een burger van de the butcher. Ik had de cow boy en hij was heel erg lekker, ik ga de volgende keer zeker een van hun andere burgers proberen. Daarna koffie voor allen met cake voor sommigen en er kwam een einde aan een erg gezellige middag en de zekerheid dat ik die avond geen eten meer hoefde klaar te maken na deze zeer uitgebreide lunch.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten