donderdag 7 september 1995

Washington square park

Na het bezoek aan de speelgoed en comic winkel was het tijd om Washington square park te gaan bezoeken. Dit park begrenst de Village en is een beetje met het Vondelpark te vergelijken qua bezoekers en activiteiten.

Toen wij aankwamen was een straatartiest bezig en zijn act (hij was een samoerai die iemand anders opleidde) was dusdanig grappig dat we bleven kijken. Toen hij een toeschouwer dusdanig voor lul zette dat deze echt boos werd moest hij lopen voor zijn leven en ging bijna plat op zijn bek. De slotact was het doormidden slaan van een brandende stellage en slim genoeg was dat het moment dat hij geld liep in te zamelen.

Dit soort acts waren wij niet gewend en we bleven dan ook voor het volgende groepje dat uit enkele acrobaten bestonden die behoorlijke stunts uithaalden. De strong man van het gezelschap liet even zien hoe een echte kerel zich opdrukte, hij deed dat met zijn vingers i.p.v. met zijn handen. Na deze act bleven we niet wachten op wat er nog meer kwam maar zochten een restaurant op want het was inmiddels tijd voor het avondeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten