dinsdag 19 september 1995

Oceanside

Na die eerste mislukte poging lukte het ons alsnog om San Diego achter ons te laten en reden we een heerlijke binnendoor route langs de kust. We stopten in een klein dorpje voor onze brunch en liepen nog even over de belangrijkste winkelstraat. Daarna stapten we weer in de auto en vervolgden onze toch totdat we in Oceanside terecht kwamen en besloten om hier onze tenten op te slaan.

We vinden al gauw een motel en namen een kamer. Toen we echter onze auto neerzetten schrokken we nogal want er liep nogal war vocht onder de auto weg. Hadden we een lekkende koelvloeistof slang of benzine slang of zo was onze eerste gedachte. Een ban onze buren stelde ons echter gerust met de mededeling dat dit condenswater was dat de airco afgaf na al het harde werk om de temperatuur op pijl te houden. Gerustgesteld door onze goede buur liepen we de kamer binnen en maakten ons op voor een middag aan het strand.

Je kon niet zeggen dat het daar erg druk was, naast de pier waren er meer zeemeeuwen en pelikanen dan mensen maar voor ons was het een lekker relaxte middag om bij te komen van het jachtige leven van new York en het crossen door het zuidwesten van Amerika.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten