zaterdag 9 september 1995

Charley Mann's chinese theatre

Charlie Mann's chinese theatre
De volgende ochtend stonden we op tijd op voor onze dag waarop we Los Angeles gingen verkennen/ We namen koffie in de Banana bungalow en pakten onze auto richting hartje Los Angeles. We verdwaalden diverse keren bijna maar mijn vriendin hield de kaart scherp in de gaten en zodoende bereikten we toch onze diverse doelen in de binnenstad,

Zo brachten we een bezoek aan Rodeo Drive en Hollywood and Vine, de luxe shopping buurten van Los Angeles waar de rich and famous hun boodschappen doen. Ons vergapend aan de Ferrari's, Rolls Royce's en andere luxe auto's die nonchalant aan de weg geparkeerd stonden hadden we bijna geen oog voor alle luxe winkels die hier gevestigd waren. Volgende stop was Charlie Mann's Chinese theatre waar de hand en voetafdrukken van sterren als Humphrey Bogart, Marilyn Monroe, Shirley Temple en vele anderen te bewonderen waren.

Next up was een bezoek aan de Hollywood walk of fame waar je tegels vind van vele bekende filmsterren. Je vindt hier zowel tegels van mensen als van niet bestaande karakters als Mickey Mouse en de walk of fame is een befaamde attractie in Los Angeles. Na een goed gevulde dag was het tijd voor een goed gevulde nacht en we keerden terug naar onze basis om ons te ruste te leggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten