maandag 11 september 1995

Van Los Angeles naar Las Vegas

Het was alweer rijd om Los Angeles te verlaten en het doel was Las Vegas. Dat is best wel een aardig ritje dus we stonden vroeg op om deze afstand te overbruggen. 

Na het uitchecken uit de Banana bungalow laden we onze tassen in de cougar en stapten achter het stuur voor onze eerste etappe op de snelwegen van Amerika. Ons karretje zoefde heerlijk over de wegen en onderweg luisterden we naar de radio stations van de steden waar we langs reden. Al gauw waren we in de ban van een nummer wat heel vaak gedraaid werd op de diverse stations. Het was van Alanis Morissette en heette You Ougha know.

Op een gegeven ogenblik werden we redelijk hongerig en was het tijd om een plek om te lunchen op te zoeken. We vonden een echte Amerikaanse diner en zetten de wagen neer en gingen naar binnen. Onze serveerster vroeg na het opnemen van de bestelling waar we naar toe wilden gaan en toen ze hoorde dat Vegas onze eindbestemming was voor vandaag kregen we van haar de tip om in Primm te overnachten. Dit was een plaatsje pal over de grens tussen Californië en Nevada en bood, volgens haar, ongekende luxe tegen verwaarloosbare prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten