dinsdag 11 juli 2023

Vroeg opstaan

Breakfast on the balcony
Vandaag hadden we de wekker gezet en die liep al om zeven uur af. We hadden namelijk een tocht met de Flamsabana geboekt en die vertrok om half negen van het station. Nu was het station zo'n honderd meter lopen van de boot maar we moesten wel op tijd zijn. Gewoontegetrouw as ik de eerste die het bed uitstapte en de douche opzocht om me daarna aan te kleden. Op normale vakanties maakte mijn vriendin altijd de eerste koffie op de kamer maar wij hadden geen koffiezet apparaat dus dat ging hem niet worden.

Zij kroop na mij de douche in terwijl ik de hut verliet en mij naar het Grand Dutch café begaf om twee cappuccino's te halen voor op de kamer. Toen ik terugkwam van de koffie expeditie was zij ook klaart en zochten wij met de koffie en onze eigen mini stroopwafels als voedsel het balkon op om van een simpel doch voedzaam ontbijt te genieten. Het was niet echt warm dus we hadden jassen aan, vandaag zou de eerste frisse dag van de vakantie worden.

Het uitzicht was wonderschoon we keken tegen de bergen aan die pal achter Flam begonnen en nog in nevelen gehuld waren. Dit was zowel ons koudste ontbijt, ons karigste ontbijt en het ontbijt met het mooiste uitzicht van de vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten