zondag 9 juli 2023

B.B. Kings blues club en quiz

De quizmaster
 Vanavond was de B.B. Kings blues club weer open en we waren ruim op tijd zodat we een mooie plek vooraan hadden waar de onvermijdelijke cocktails geserveerd werden. De band kwam op voor zijn eerste set en het dak vloog er van af met vele bekende blues en soul en een volle dansvloer.

In de pauze tussen de eerste en de tweede set vond de majority rules quiz (de meerderheid heeft altijd het juiste antwoord of het nu goed of fout is) plaats. Deze werd gepresenteerd door de showmaster van het schip, het ultieme voorbeeld van de valse nicht en de pickleball instructeur, Ik verwachte er (bijna) niets van maar het bleek allemaal erg grappig te zijn waarbij met name de pickleball instructeur het moest ontgelden. Erg leuk internezzo.

Daarna kwam de band terug voor zijn tweede set waarbij wij, uiteraard, nieuwe cocktails bestelden bij een Thaise serveerster. Uiteraard had mijn vriendin meteen een uitgebreid gesprek met haar. Na nog een laatste drankje was ook de tweede set van de band afgelopen en besloten wij dat het genoeg was geweest voor vandaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten