zondag 2 juli 2023

Opstaan

Passen en meten
De volgende ochtend werden we om negen uur wakker en aangezien onze hut (net zoals alle andere hutten geen koffie apparaat had was er maar een keuze, opstaan, douchen en naar de ontbijtzaal gaan.

De badkamer was van alle gemakken voorzien maar aangezien we op een schip zaten werd alle ruimte goed benut. Tussen wastafel, douche en toilet in was er weinig vrije ruimte en ook het plafond was niet al te hoog te noemen. Ik ging als eerste douchen en de douche zelf was uitstekend, prima douchekop, goede kraan en ook de waterdruk was meer dan voldoende. Het enige minpuntje was dat plafond want ik kon mijn armen zelfs niet een klein beetje strekken voordat die het plafond raakten. Ook de ruimte om je af te drogen was behoorlijk krap maar zolang je geen wilde bewegingen maakte had je ruimte zat.

Terwijl ik mijn kleren aantrok dook mijn vriendin de douche in. Terwijl zij bezig was liep ik ons balkon op dat erg ruim was, twee ligstoelen had met voetenbankjes en twee tafeltjes. Luxe alom. Het uitzicht daarentegen bestond uit water, meer water en veel meer water dus echt iets te kijken hadden we niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten