woensdag 5 juli 2023

Dressy night

Drie keer zo oud als mijn bedrijf
Vanavond was het dressy night, dit is de opvolger van de gala nachten, ook aan boord van cruise schepen is men wat minder formeel geworden. Dressy night betekend dat je niet in spijkerbroek in de restaurants mag komen (wel in de lido market). Wij besloten wel in stijl te gaan dus ik had een pak aangetrokken en mijn vriendin een mooie jurk en zo betraden we de dining room.

De menukaart was ook iets luxer aangekleed dan gisteren met het 150 jarig jubileum van de Holland America lijn pontificaal op de kaart.

Het menu zelf was volledig anders dan het menu van gisteren zodat je kennelijk ook hier elke avond van andere gerechten kon genieten. Wij kozen beide wijn voor bij het brood en voorgerecht waar ik voor een sauvignon blanc ging en zij uiteraard voor een Riesling. Net zoals gisteren moest je alle gangen in een keer bestellen en arriveerde de mooi geportioneerde gangen wederom in een vlot tempo/ Deze keer gingen we niet naar het Dutch café voor de koffie na het eten maar lieten deze aan tafel bezorgen om rustig te genieten na wederom een uitstekende maaltijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten