dinsdag 11 juli 2023

Flamsbana

Tussenstop
Na het verlaten van het schip stonden er al meteen bordjes richting station waar we al snel arriveerden en waar de trein klaar stond. We liepen redelijk ver door voor we een cabine met een vrije zitplaats vonden en settelden ons daar. Het merendeel van de passagiers was er duidelijk niet om van Flam naar Bergen te reizen maar om, net als wij, de mooiste spoorbaan van Europa te bewonderen.

De reis was echt heel erg mooi met schitterende vergezichten en een steile klim de bergen in. Er waren een paar stations onderweg en een stop halverwege waar de waterval bewonderd kon worden en onze wagon bleek op het beste plekje te stoppen om wat plaatjes te schieten. Er hoorde een spookje bij de waterval maar kennelijk was die nog in diepe slaap want we zagen geen rood geklede dansende geest tijdens onze stop.

Eenmaal bovengekomen was er, zoals al aangegeven helemaal niets te beleven behalve overstappen op de trein naar bergen dus wij bleven rustig zitten voor de terugreis naar Flam. Wederom vele mooie foto's en wederom een stop bij de waterval maar kennelijk was de wekker van het spookje inmiddels geactiveerd want we zagen nu wel de dansende deerne haar kunsten vertonen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten