vrijdag 14 juli 2023

Foto's

Knap stel
Vanaf het moment dat je voor de eerste keer aan boord gaat tot het moment dat je het schip verlaat worden er vol continu foto's van je gemaakt. Dat begint uiteraard de verplichte pasfoto zonder welke je niet het schip op en afkomt. Deze maak je zelf in de navigator app aan en als dat niet lukt wordt die voor het boarden gemaakt. Vervolgens wordt er elke keer bij aan wal en aan boord gegaan een foto gemaakt die electronisch wordt vergeleken met je pasfoto.

Maar daar houdt het niet mee op, er is een groep bemanningsleden die overal foto's van je maakt, zowel "spontane" foto's als foto's met een achtergrond. Uiteraard kun je deze foto's kopen, digitaal en/of op papier en dat is goede handel. Je kunt bv. een setje van vijf verschillende foto's uitzoeken voor de prijs van nog geen €100 (€ 99,95 om precies te zijn). Nu waren er diverse foto's van ons gemaakt maar tijdens de tweede dressy night hadden wij een mooie romantische foto laten maken en die gingen we bekijken in de fotowinkel, net zoals je dat in een pretpark doet.

Hey proces was alleen stukken beter geautomatiseerd waardoor je alleen je eigen foto's kon zien, selecteren welke je wilde hebben en kiezen in welke vorm je die wilde hebben. Wij besloten om de mooiste foto van de dressy night set aan te schaffen. De digitale versie kwam meteen binnen op mijn telefoon en de analoge konden we een uurtje later op halen. Thuis krijgt die straks een mooi lijstje en een mooi plekje op de muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten