zaterdag 22 februari 2020

Roadtrip

Genieten
Zaterdag ging de wekker al vroeg af, om acht uur om precies te zijn. Het had trouwens nog erger kunnen zijn want in de oorspronkelijk planning stond de wekker op zeven uur dus een uurtje later was meer dan welkom. De reden? Mijn vriendin had samen met een vriendin afgesproken om naar een mini spa te gaan. Die vriendin had namelijk een eigen salon en wou eens kijken of een sauna een mooie extra optie was voor die salon. Het enige dingetje was dat de spa in Kerkrade zat en dat is niet echt om de hoek, vandaar die vroege wekker.

Het was dan ook opstaan, koffie, douchen en broodjes smeren voor de best wel lange reis. Er was een tussenstop en dat was de carpool in Vianen waar we met onze vrienden hadden afgesproken. Zij bleken al ter plekke te zijn en stapten over in onze auto voor de rit naar het verre zuiden die zonder een centje pijn plaatsvond maar wel met een tussenstop om benzine te tanken en koffie te drinken bij een tankstation. Daarna was het verder reizen en zo'n twee uur later arriveerden wij ter plekke.

We betraden de spa, die inderdaad niet al te groot was maar wel behoorlijk volstond met sauna.s, massagetafels, bubbelbad, douche en nog het een en ander. De dames gingen zich opmaken voor een verwensessie maar de heren verlieten de salon weer om iets leuks te gaan doen in de omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten