zondag 3 juli 2022

Vintage

Niet slecht
Na de vorige twee tegenvallende diners was het de hoogste tijd om dat goed te maken en we hadden vintage daarvoor uitgekozen, een fine dining restaurant en wijnbar. Het waren inderdaad nette tafels, mooi serviesgoed een uitgebreide wijnkaart en een kaart met mooie gerechten, de enige vreemde eend in de bijt was een uitgebreide keuze aan pizza's maar dat bestelden wij toch niet.

We bestelden als drankjes een cola en en een mooie sauvignon blanc waarna er keuzes voor het eten gemaakt moesten worden. Dat werd een mosselpannetje vooraf om te delen en als hoofdgerechten varkensoesters gemaakt in een van de bieren van Big timber en een pasta met veel groenten. Zoals wel vaker deze vakantie werden de borden halverwege gedraaid en zo konden we allebei genieten van alle gerechten. Om het af te maken kwam er nog een stuk key lime pie met ijs op tafel en de eerste voedsel compensatie was achter de kiezen verdwenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten