vrijdag 8 juli 2022

Terug naar huis

Ze plane, ze plane
 Terug bij de gate zochten we een plekje en daarna was het wachten tot het vliegtuig verscheen. Dat kwam netjes op tijd binnen maar net zoals op de heenreis hadden we vertraging voor we konden boarden en dus opstijgen. Deze keer was het dertig minuten en wij vermoeden dat de oorzaak, hoe kon het ook anders, personeelsgebrek was.

Eenmaal aan boord hadden we wederom een setje van twee stoelen voor onszelf en kregen oordopjes voor de entertainment set en een flesje spa blauw. Daarna was het opstijgen, wat excuses van de piloot voor de vertraging en de mededeling dat we een goede staartwind hadden en we de verloren tijd waarschijnlijk wee gingen inhalen. De vlucht was saai en werd alleen onderbroken door diner en, na de verduistering, door het ontbijt. De piloot bleek niet overdreven te hebben want we kwamen zelfs vijf minuten te vroeg aan ondanks het half uur te laat vertrekken.

Tijdens het taxiën werden de simkaarten van de telefoons weer verwisseld naar onze Nederlandse exemplaren en daarna was het de standaard routine. Vliegtuig verlaten, bagage ophalen, taxi naar huis en koffers uitpakken. De vakantie was helaas voorbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten