vrijdag 8 juli 2022

Op het vliegveld

Niet slecht
Dulles international airport was een behoorlijk saai vliegveld en na het vinden van onze gate was er niet al te veel te beleven, zowel wat betreft winkels als wat betreft voedsel. Nu was dat eerste geen wereldschokkende ramp maar het was inmiddels ruim voorbij de lunchtijd dus we gingen op zoek naar voedsel.

Het bleek dat wij aan het begin van onze terminal zaten en dat bij de kruising met de volgende terminal er zowel winkels als eten en drinken te vinden was. We streken neer bij Carraba's Italian grill. Nu is vliegveld voedsel meestal niet van de beste kwaliteit dus we hielden het zeer voorzichtig bij twee (gegrilde) broodjes met frietjes, cola en het laatste Amerikaanse bier op Amerikaanse bodem. Voor vliegveld normen was het eten prima en we stapten dus voldaan van tafel op, niet om naar de gate te gaan maar uiteraard moesten de winkeltjes nog even bezocht worden.

Een van die winkels was Kiehl's, de drogisterij keten waar mijn vriendin heel erg gelukkig van wordt en uiteraard werden er wat producten aangeschaft. Toen werden we wederom met de personeelstekorten in de VS geconfronteerd want er was geen personeel om af te rekenen. Na een tijdje wachten kwam een man uit een andere winkel om ons te helpen en aangezien dit Amerika is kreeg mijn vriendin een shitload aan samplers en ook nog twee andere producten als excuses. Kijk op die manier is het niet erg om even te moeten wachten.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten