maandag 4 juli 2022

Benihana

Onze chef aan het werk
Voor vanavond stond er wederom een luxe etentje op het programma en wel een bezoek aan Benihana. De vorige maal hadden we ook een restaurant van deze        teppanyaki keten bezocht en dat was heel erg goed bevallen dus ook dit jaar stond een bezoekje op de agenda en om teleurstellingen te voorkomen had ik van te voren gereserveerd via open table.

Bij aankomst was het niet al te druk in het restaurant, er waren in totaal 20 tafels maar met de onze mee waren er slechts vier bezet. Gedurende de avond bleek de reden, men had nog maar vier koks in dienst en die hadden maar kort pauze als ze klaar waren met hun tafel en naar de volgende toe moesten. Dat hield echter een geweldig diner niet tegen, we hadden een prima chef die met diverse googel trucs het eten bereidde en dat eten was werkelijk uitstekend. Er was rijst, groenten, soep, garnalen en uietaard de hoofdgerechten, ik surf en turf en mijn vriendin alleen surf met onder andere kreeft en coquilles. Net zoals drie jaar geleden een top avond en Benihana is dan ook een vast onderdeel van onze Amerika trips geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten