vrijdag 24 augustus 2018

Maastricht

Fijne stad
Na het bezoek aan de markt keerden we weer terug naar vaderlandse bodem en om precies te zijn Maastricht. Van mijn laatste bezoek wist ik nog dat er onder het Vrijthof een grote parkeergarage zat en daar reden we dan ook naar toe. Alhoewel de garage erg vol was vonden we toch een plekje en namen de trap naar boven om op het Vrijthof uit te komen.

Dat bleek bijna geheel afgezet te zijn voor een of ander evenement maar er was een paadje opengelaten van de parkeergarage naar de omliggende café's. Wij streken naar bij basilica voor een hapje en een drankje en onze vrienden doken de stad in. Na een salade van zalm en garnalen (gezond), twee sneden brood met kroket van draadjesvlees (een stuk minder gezond) en twee bier (pils en weizen) konden we er weer tegen en doken ook de stad in.

Er werd niet alleen met de ogen gewinkeld want bij de bijenkorf werden ook twee lipsticks ingeslagen, je mocht tenslotte eens zonder komen te zitten. Daarna was het wat gebel en geapp alvorens we elkaar weer terugvonden in een van de vele gezellige straatjes en we gezamenlijk weer verder gingen. Tenslotte was het tijd om weer op te stappen en we keerden terug naar het Vrijthof om de auto weer uit de garage te halen en de terugweg in te zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten