zondag 6 september 2020

Bries 20

Tijd om te genieten
Na het shoppen was het tijd voor de lunch en die wilden we op het strand gebruiken maar ondanks de korte afstand (een paar honderd meter) was dat nog een serieuze klim met heuvels om over de duinen te komen en een wind die steeds harder begon te blazen en de eerste druppels die de volgende bui aankondigden.

Nog redelijk droog bereikten we strandpaviljoen bries 20 waar we een tafeltje vonden en voorzien werden van verse jus d'orange en de kaart bestudeerden. Daar stonden zat lekkere hapjes op dus begonnen we met een rondje koude hapjes. Terwijl de regen steeds harder op het dak van het paviljoen kletterde arriveerden de sashimi en oesters vergezeld van een Skuumkoppe voor mij. Beide waren zo vers als mogelijk en ontzettend lekker en al gauw zaten we tegen lege borden aan te kijken maar de serveerster zag onze nood en bracht de kaart voor een nieuwe ronde.

Deze keer gingen we voor warme hapjes en dat werden gyoza en garnalen dim sum die al net zo goed smaakten als de koude gerechten. Nu zaten we wel vol en dus werd er espresso en verse muntthee besteld om een prima maaltijd mee af te sluiten. ook de regen was inmiddels weer verdwenen dus werd het tijd om bries 20 te verlaten en de buitenlucht weer op te zoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten