maandag 9 maart 2020

Party

Plaats van handelen
Zondag hadden we een verjaardagsfeestje voor iemand die 50 was geworden en dat vond plaats bij restaurant Buriram in Hoorn van twaalf tot vijf.

Begeleid door Apple car play vonden.we zelfs een parkeerplaats op korte afstand en stonden al snel binnen in het gezellig Thais restaurant met alle dames in het rood (de dresscode) en de heren in wat ze prettig vonden. Na de cappuccino kwam het eten en dat begon met krokante kipkluifjes, een frisse salade met inktvis en kleefrijst. Met name de salade was best wel pittig maar ik vond hem heerlijk en schepte dan ook voor een tweede keer op onderwijl genietend van een glas Hertog Jan. Tijdens het eten gingen de gesprekken over van alles en nog wat maar vakanties en wonen voerden wel de boventoon als gespreksonderwerpen.

Ronde twee bleek te bestaan uit rijst, een groene vegetarische curry, laab, moe en nog bet een en ander en uiteraard een tweede biertje. Eigenlijk zat ik best wel vol na de tweede ronde maar toen er nog een schaaltje met pad krapau nua op tafel kwam kon ik dat toch niet weerstaan maar het derde biertje weigerde ik wel degelijk. Tegen een uur of vier namen wij afscheid na een gezellige en lekker middag en als ik weer een keertje in Hoorn ben en wil gaan eten dan staat Buriram zeker bij de mogelijke opties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten