donderdag 26 juli 2018

Seafood bar

Met slabbetje
Uiteraard gingen we ook nog uit eten voor haar verjaardag en de keuze was op de, na een brand verbouwde, seafood bar op het Spui.

Bij aankomst was het behoorlijk druk maar we hadden gereserveerd en werden naar ons tafeltje begeleid waar we water en wijn (sancerre en pinot grigio) bestelden terwijl we keuzes gingen maken. Die keuze werd tenslotte precies dezelfde die we de vorige keer dat we hier waren maakten, een plateau met diverse soorten oesters om te delen en de mixed grill met frietjes en salade erbij.

De oesters arriveerden als eerste en waar ik ze met een beetje citroensap en de erbij geserveerde saus at had mijn vriendin een eigen sausje bij zich waar de bediening netjes een lepeltje bij regelde. Vervolgens kwam het hoofdgerecht een heerlijke schaal met zal, kreeft, gamba, inktvis en nog veel meer lekkernijen. We genoten er heel erg van en dat viel een ander tafeltje ook op want die kwamen met "we'll have what they're having". Het was top en de Irish coffee en ijs na afloop maakten het tot een heerlijke en complete maaltijd. Bij vertrek besloten we echter dat het de volgende keer het plateau fruits de mer ging worden want die zagen we ook meerdere malen voorbij komen en dat zag er toch ook wel heel erg goed uit. Kortom van ons zijn ze voorlopig nog niet verlost!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten