zaterdag 7 juli 2018

4bro downtown

Lekker bier
Op de terugweg naar het hotel vanmiddag hadden we een erg leuke straat gespot die alleen maar uit barretjes, restaurants, hotels en dergelijk bestond en die stond dan ook voor vanavond op het programma.

Wederom bleek de keuze voor ons hotel prima te zijn want ook dit was niet al te ver lopen en al gauw hadden we de straat teruggevonden. We besloten er eerst door heen te lopen en alles was afgeladen met bezoekers die op heel veel tv schermen naar het WK zaten te kijken. De straat was autovrij en (bijna) alle terrassen hadden overkappingen die open of dicht stonden waardoor het geheel een heel erg intieme sfeer kreeg, vooral als je de stukken meenam die al afgedekt waren omdat er huizen over de straat heen liepen.

We waren nog lang niet bij het einde van de straat gekomen alvorens we besloten terug te lopen om een plek voor de avond te selecteren en die vonden we niet al te ver van het startpunt af bij 4bro downtown.. Er hingen schermen om het voetbal te volgen en we kozen voor een tafeltje in de buitenlucht om daar naar te kijken. Al gauw werden we voorzien van bier en cocktails en en genoten we van de avond. De weergoden hadden echter wederom een buitje in petto maar daar werd prima op geanticipeerd door de luifels naar beneden te laten zodat we lekker droog bleven zitten. Na een tweetal drankjes en het einde van de wedstrijd besloten we om terug te keren naar het hotel voor onze voorlaatste nacht in Boedapest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten