zondag 8 juli 2018

Cruise

Mooi stel
We kregen een tweepersoons tafeltje aan boord en de band (drie man sterk, violen en bas) begonnen al snel te spelen, ik hoorde vele mooie stukken voorbij komen die ik op de diverse prinsengracht concerten wel eens gehoord had.

Het buffet bleek ruim voorzien te zijn van vele soorten eten, zowel Hongaarse specialiteiten als internationale gerechten en de kwaliteit was prima. Een glas bubbels, een glas wijn en een flesje water was bij de prijs inbegrepen maar andere drankjes waren extra. Na de eerste rondes eten gingen we het dek op want het weerbericht had het zwaar mis gehad, het was een heerlijke zwoele avond. Een van de bemanningsleden nam een set mooie foto's van ons met het parlement op de achtergrond waarna we weer naar binnen gingen voor de desserts want het dessert buffet was inmiddels geopend.

Op het einde van de reis maakten de muzikanten een rondje waarbij je een serenade voor jouw dame kon bestellen en waar de meeste gasten om strangers in the night en andere populaire nummers vroegen wou ik heel erg graag de Habanera uit Carmen horen en dat was geen enkel probleem voor de muzikanten, een mooie afsluiting van een mooie avond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten