zaterdag 16 juni 2018

Rose Tattoo

Classic Rock ´n Roll
Zaterdag was het voor het eerst weer sinds lange tijd concerttijd voor de boys en alhoewel Dennis helaas niet meekon vond Simon toch een waardig vervanger en ging er een viermansformatie richting de Victorie in Alkmaar.

Dat bleek een niet al te grote zaal te zijn met parkeren zowat voor de deur voor 3 euro en drankjes voor 2.5 euro waar kort naar onze binnenkomst voorprogramma The wild er op los ging. En waar meestal voorprogramma´s pas toegejuicht worden als ze hun laatste nummer aankondigen (het is eindelijk voorbij) werd het wild rockende Canadese viertal met open armen ontvangen want het was gewoon lekker rockmuziek.

Maar toen was het toch echt tijd voor het main event, Rose Tattoo, de Australische rockers met icoon Angry Anderson (70) als leadzanger zetten een show van dik anderhalf uur neer die klok als een klok en totaal niet leed onder de fles whisky die Anderson gedurende het concert weg tikte. Na de toegift van exact een nummer (Nice boys don´t play Rock ´n Roll) was het tijd om te vertrekken na een top avond, helaas zonder Dennis maar hopelijk kan hij de volgende keer weer wel mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten