zondag 17 juni 2018

Amsterdam tower

Mooi uitzicht
Zondag was het Vaderdag en alhoewel mijn neefje moest werken en mijn zusje en zwager op vakantie waren besloten we toch om Vaderdag buiten de deur te vieren.

We hadden dan ook met mijn nichtje afgesproken bij de Amsterdam tower waar ik, dankzij de Rabobank, kaartjes met een forse korting voor had gescoord (4.25 per stuk i.p.v. 12.50 per stuk). We kwamen bijna tegelijkertijd aan en namen de lift naar boven. Het was een stukje minder hoog dan de uitkijkpunten die ik in Amerika had bezocht maar je kreeg boven wel een mooi uitzicht over Amsterdam, zowel op de binnenverdieping als op het dakterras.

Op die binnenverdieping vonden wij een vrij tafeltje waar wij drankje (twee rode wijn, een witte wijn, een bier een cola) en hapjes (Texas style worstjes, gamba's, bitterballen en kaasstengels). De bediening was abominabel slecht, de drankjes arriveerden ver na de hapjes die geen enkele vorm van servetje, prikkertjes of wat dan ook hadden en op de vraag aan de bediening of het allemaal lukte bleef alles en iedereen tot aan de maître Oost-Indisch doof. Kortom mooie plek, mooi uitzicht, makkelijk en niet te duur parkeren maar verder kan er flink wat verbeterd worden. Wij gaan in ieder geval niet terugkeren maar aangezien dit een toeristenconcept is zullen ze zich daar vast niets van aantrekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten